keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vauvankalustehankintoja

Helteistä keskiviikkoa kaikille! 
Viime viikon vietin taas kesäleirin merkeissä, joten viikottaiset postaukset jäivät välistä. Nyt viimeiset päivät olen pyykkäillyt vauvanvaatteita ja muita epämääräisiksi kasoiksi kertyneitä pyykkivuoria mummin vanhalla pesukoneella, joka saatiin mahdutettua kylppäriin. Ai että on ihanaa kun ei tarvitse enää ravata alakertaan! Pyykit ei ikinä kuivuneet nopeasti siellä pyykkituvassa, kun kone pyörii siellä varmaan joka päivä. ja pyykkinarut ovat samassa tilassa pesukoneen kanssa. Nyt kun pyykit kuivuu asunnossa, niihin  jää sitä paitsi se ihana raikas tuoksu, josta kotikin täyttyy! Nautin! 

Vasta tänään sain pakotettua erittäin raskaan ruumiini sohvalta kuvailemaan viimeisimpiä vauvahankintojamme. Pari viikkoa sitten tosiaan kävimme Ikeassa, josta mukaan tarttui kaikenlaista tarpeellista pinnasängystä kylpyammeeseen. Viikonloppuna saimme miehen kanssa järjesteltyä (ja koottua, kaikkihan tietävät sen ihanan kamalan urakan, joka odottaa Ikea-reissun jälkeen..) kalusteet paikoilleen. Meillä on kaksio, joten tuo "vauvanhoitostationi" piti änkeä olkkariin pinnasängyn mahtuessa juuri ja juuri meidän makkariin.. Varoitan jo nyt etukäteen, en jaksanut blogia varten alkaa hirveämmin siivoilemaan tai somistelemaan, huoneet ovat siis luonnontilassaan. ^^ 


Olkkariin tosiaan saatiin mahdutettua vauvan hoitopöytä ja vaatelipasto. Hoitopöytä ei varmaankaan tule olemaan sitten vauvan synnyttyä aivan tuon näköinen.. Yritin kyllä laittaa sinne jo valmiiksi pyyhettä, harsoja, vaippoja, babywipesejä jne jne. Katotaan miten tämä tästä muotoutuu! Seinälle tulee vielä varmasti jotain.. Lipaston ylimmäiseen laatikkoon varastoin kaikki vaatteet koissa 50-62. Keskimmäisessä laatikossa on isommat vaatteet, ja alimpaan varastoin pyyhkeet, lakanat, talvivaatteet jne. Tältä tämä nyt näyttää näin etukäteen. Uusi postaus tulee varmaan sitten kun vauva on hetken täällä jo majaillut. :)



Makuuhuoneessa jouduimme kääntämään parisänkymme toisin päin ja työntämään se ihan seinään kiinni. Viereen mahtui sitten pinnasänky. Siitä äiti pääsee nopeasti yösyötölle. :>

Ihanan krääsäinen hylly jäi vähän hölmösti nyt tuohon sängyn sivulle..



Minusta tuo Ikeasta ostettu katosverho on aika ihana. Pikku-prinsessan oma pesä. <3

Tällaista tänään, huoneet tulevat varmasti vielä muuttumaan jonkin verran. Saan vielä äidiltä lapsuuden huoneessani olleen korituolin imetystuoliksi. Muutenkin teen vielä jossain vaiheessa postauksen koko asunnosta, tämä oli nyt vain näistä vauvaa koskevista huoneista.

Nyt on muuten postissa tulossa mm. vaunut, turvakaukalo, imetystyyny jne jne. ;) Niistä sitten pian postausta!

Mitä tykkäsitte kalusteista? Ehdottakaa toivepostauksia :)

Hyvää loppuviikkoa, älkäähän läkähtykö helteeseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)