keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Vadelmanlehtiteetä, tumppuja ja äitiyspolikäyntejäKarmaisevan lämmintä keskiviikkoa kaikille :) Tämä postaus meni nyt näinkin myöhäiseksi, kun en sattuneesta syystä voinut käyttää konetta.

Viime viikon perjantaina mulla alko aika kivuliaat selkä-reisi-alavatsapoltot (joita kestikin sitten melkein sen 3 vrk putkeen) aika säännöllisinä. Jumppapallolla tuli hytkyttyä ja lämpimiä suihkuja otettua. Missään vaiheessa kivut ei kuitenkaan yltyneet mitenkään yberkoviksi. La-aamuna tuntui, että vauva on tosi hiljainen liikkeissään, joten ei kun taas soittoa synnärille. Pyysivät sitten taas tulemaan näytille, että jos jotain on alkanut tapahtumaan, pitäisi vielä aikaisten viikkojen takia ehtiä antamaan antibioottia sun muuta.


Kaikki oli kuitenkin hyvin, vauva ei oikein tosin liikkunut siinä käyrilläkään, mutta virkosi heti pillimehun juotuani. Kummaa, olin juuri ennen lähtöä syönyt kuitenkin aamupalan. Tosin muutamana päivänä tässä mulla onkin jostain syystä verensokerit laskeneet ihan älynopeasti, ehkä siksikin vauva oli niin hiljainen. Sykkeet tosin olivat hyvät koko ajan.

Kohdunkaula oli lyhentynyt jo 4 cm:stä 2,5 cm:iin, joten jotainhan ne supparit olivat jo saaneet aikaan. Jatkoa tosin ei voinut ennustaa, mutta jos supparit siihen malliin jatkuu, voi ollakin että syntyy pian, mutta jos ei, niin tässä saattaa mennä vielä monta viikkoa! :) Eli vielä kärvistellään. Perjantaina sitten neuvolalääkärissä taas selviää, onko edistystä tapahtunut.
Sunnuntain jälkeen supistukset ovat nyt vähentyneet ja muuttuneet epäsäännöllisemmiksi. Hyvä, on todella kuluttavaa koko ajan tuntea jotain ja aprikoida mitähän tämäkin nyt tarkoittaa.. Kunpa saisi olla ihan rauhassa siihen h-hetkeen asti! Näiden oireilujen takia mulle on yrittänyt tulla jonkinlaista alakuloakin. Mikään ei huvita, viikot ja päivät tuntuu tosi pitkiltä, ja pelkään, että näitä kipuja ja oireita saa kestää aina laskettuun aikaan ja sen yli, kunnes lopulta vkolla 42 joudutaan käynnistämään..Mutta tajuan toki että hermoiluni kuuluu asiaan, pitää vaan rauhoittua ja ajatella jotain muuta, sekä keksiä paljon tekemistä. Nyt olenkin yrittänyt nähdä ystäviä, käydä kahvilla ja ikkunaostoksilla ja ja.. Aloitin jopa neulomisen! Eka vauvantumppu on jo valmis. Ihmettelen vaan miten siitä noin iso tuli, luulin tekeväni tumppua vastasyntyneelle. ;D Noh, kyllä tuo joskus sille varmaan on sopivan kokoinen. :)

Toinen projekti mulla on vadelmanlehtiteen juominen. Olen lukenut sen vahvistavan kohdun lihaksia ja nopeuttavan synnytystapahtumaa ja palautumisvaihetta synnytyksen jälkeen. Tiedä siitä sitten, mutta hauska leikki tämä ainakin on. Ja mikä ihanampaa kuin nauttia tuoretta yrttiteetä uusien vanhojen (torista hankittujen) parvekekalusteiden sisustamalla parvekkeella! Ah, täällä on niin kiva syödä aamu- ja iltapalaa. Ihanan viileätäkin, kun aurinko ei paista tähän kuin iltaisin.

Voi että kun viikot menisi nopeasti! Auttakaa mua, keksikää mulle jotain tekemistä! Yksin kotona päivisin on niiin tylsää. Huomenna on sitten pienet babyshowerit, joista kuulette lisää perjantaina! Nyt täytyy mennä halailemaan tänään leikkauksesta kotiutunutta koiraani, toivotaan, että kasvain olisi ollut hyvälaatuinen, eikä olisi levinnyt mihinkään..

Perjantaihin!

ps. Haluaisin tehdä kysymyspostauksen. Lähettäkää ihan mitä vaan kysymyksiä kommenttiboksiin, niin saisin sellaisen kyhättyä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)