perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vaunuesittelyitä

 Eilen saapuivat viime sunnuntaina tilaamamme vaunut, kaukalo ja muuta sälää. Tottakai ne piti heti koota (vaikka olisi ollut muutakin tekemistä) ja kuvauttaa ulkona. Vaunut ja kaukalon tilasimme Hobby hallista. Vaunujen ohjeet olivat puolaksi höystettynä pienillä mustilla, joskin suttuisilla kuvilla. Eikä ohjeet edes kuuluneet tilaamiimme vaunuihin.. Pienen pähkäilyn jälkeen vaunut olivat kuitenkin onnellisesti kasassa!
 Kyseessä siis beigeä nahkaa olevat yhdistelmävaunut, joten kopan voi siis vaihtaa istuinosaan kunhan lapsi vähän kasvaa. Mukana tuli jokin hoitolaukun tapainen vaunulaukku ja jokin tavarankuljetussysteemi, joka laitetttiin vaunujen alle.


Toimitus kesti vain neljä arkipäivää, ihanan ripeätä! Mitä tykkäätte vaunuista? Minusta ovat melko tyylikkäät, ja aika keskihintaisetkin, vain noin 550 euroa. (Oli muuten noloa viedä vaunut ulos ilman vauvaa)











Hobby Hallista tilasimme myös tämän Brion turvakaukalon isofix-telakalla. Ne olivat alennuksessa, en nyt muista hintaa, mutta edullisesti lähtivät. :) Vielä pitäisi sovittaa autoon..

Muutama päivä sitten saapui myös tämä ihana imetystyyny ja kantoliina Baby Stylestä! Täytyykin alkaa harjoittelemaan tuota kantoliinan sitomista. Imetystyynystä voi kuulemma olla apua jo nyt loppuraskauden selkäkivuissa, siitä pitääkin ottaa lisää selvää. Mutta ihania kuoseja, vai mitä?


Loppuun vielä omanapailua. Tänään siis 34 viikkoa täynnä, ja eilen oli taas neuvolakäynti. Painoa oli kertynyt nyt 741 grammaa viikossa, hui! Verenpaineet olivat 112/70, eli ok. Sf-mitta oli 31 eli tasaisesti kasvetaan. :) Vauva oli kuulemma edelleen pää alaspäin ja melko alhaalla jo. Ainoastaan hemoglobiini oli laskenut entisestään raudan (satunnaisesta) syömisestä huolimatta. Nyt pitää yrittää syödä sitä rautaa joka päivä, että hemppa saadaan kuntoon ennen synnytystä. :) Äh, suunnittelin lähteväni pienelle kävelylle koiran kanssa, kun on niin kaunis sääkin, mutta kun tuo pieni piipahtaminenkin vaunujen kanssa pihalle aiheutti jo tosi kivuliaita supistuksia.. Ehkä yritän kohta uusiksi. :) Joka tapauksessa kipeitä supistuksia on nykyään päivittäin ja melko paljon, sekä levossa että liikkeessä. Enää edes ruokaa ei voi laittaa rauhassa.. -.- Toisaalta seisoessa tai kävellessä syntyneet supparit rauhoittuvat melko nopeasti maatessa, joten sen suhteen ei ole vielä hätää. :) Sitten jos lepokaan ei auta, ja ne vaan jatkuvat ja voimistuvat, on hyvä soittaa, sanoi neukkarin täti. Joten näillä mennään! Joka tapauksessa aika hyvillä viikoilla jo aletaan olla! :)

Olisiko teillä toivepostausideoita vielä esim. raskauteen liittyen? Tai ihan mitä vaan saa ehdottaa. :)

Kohta mökille viikonlopun viettoon. :) Nauttikaahan ihmiset lämmöstä, minä olen varjon alla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)