perjantai 27. kesäkuuta 2014

Testissä Rimmelin Day 2 Night-ripsari + rv 32 kuulumisia!

Viimein sain tehtyä tän ripsaripostauksen! Eli testissä siis tämä Rimmelin Glam Eyes Day 2 Night- maskara, joka sisältää siis tuuheuttavan ja pidentävän harjan erikseen. Mulla ei ennen ole tällaista ollutkaan. :) Hakusessa oli siis ripsiväri, joka pitää taivutuksen ja mielellään avaa silmiä kivasti silleen niin kuin ripsarin kuuluukin. ;)

 Alkutilanne siis tämä. (Sori taas nämä kännykällä otetut kuvat, mun kakka-Canonista on automaattitarkennus rikki ja hukkasin jalustani jonnekin vuosi sitten tapahtuneessa muutossa..) Eli mun ripset on varmaan semmoset medium-mittaset, aika vaaleat ja ihan piikkisuorat.

Pitkän harjoittelun jälkeen sain lopulta tämmösen lopputuloksen. Taivutin ensin ripsiä muutaman sekunnin, jonka jälkeen pyyhin hieman ylimäärästä väriä pois tuuheuttavasta harjasta. Sitten levitin sitä pari vetoa ripsiini. Annoin kuivua noin 10 sekuntia ja harjasin sitten alaripsiin pari vetoa sillä pidentävällä päällä. Lopulta vedin pari vetoa vielä yläripsiin pidentävällä päällä. Ja. En tiedä mitä tuosta nyt pitäisi sanoa. Ekat kerrat ei ollut helppoja saada onnistumaan, väriä tuli liikaa ja hämähäkki-efekti oli aika väistämätön. Eikä se nyt harjoittelunkaan jälkeen mitään lastentekoa ollut. :D 

 Tuomio:
+kaksi erilaista harjaa, toinen paksumpi ja toinen ohut ja tarkkaan hommaan sopiva
+kuivuu nopeasti
-ei saa aikaan minussa wow-reaktiota
-ei pidä taivutuksia -> tunnin kuluttua nyt kuvan ottamisesta ripset on taas piikkisuorat

Arvosana:7-, ok perusripsari.


Sitten toisiin aiheisiin. Tänään mulla on siis täynnä 32 viikkoa (apua, laskettuun enää 8 viikkoa!) ja viime maanantaina (rv 31+3) mulla oli neuvola. Verenpaineet ja pissat ok, vauvan sydänäänet kuului hyvin, vauva liikkuu myös hyvin niin kuin aina. Sf-mitta 30, eli keskikäyrän yläpuolella mennään edelleen. Mitäs muuta pitäisi vielä mainita.. Hmm.. Painoa tullut reilu 500 g/vko, yhteensä tähän mennessä 11-12 kiloa siis. Supisteluita edelleen päivittäin ja sisäelimet jatkaa puristumistaan.. :D Väsymys on edelleen muttei enää niin kovana, jee! Jatkoin taas raudan ottamista, josko se olisi (näin nopeasti) auttanut? Viikonloppuna luvassa Ikeasta vauvankamojen haalimista ja vauvanvaatteiden pesua :3

Aloin muuten yrittää harjoitella hiusten föönaamista. :D Haluaisin sellaset ihanan kuohkeat ja kiiltävät hiukset jaja..Näyttääkö onnistuneelta? Not. Pitäisi varmaan leikkauttaa jotain kerroksia taas? Mitäs sanotte? Ps. Tossa kuvassa mulla on sitä ripsaria. Hehkeä.

Aurinkoisempaa viikonloppua kaikille! Me lähdetään kohta anoppilaan syömään pizzaa.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)