maanantai 4. elokuuta 2014

Loppukesän hemmotteluhoitoja mökillä

Viime viikonloppu vietettiin taas mukavasti mökillä (siellä on viileämpää!) ja täytyy sanoa, että siellä mä vaan viihdyn. Oli ihana syödä hyvin, saunoa paljon ja sitten olla vaan ja rentoilla. Tuli ihan haikea olo, kun Hyvinkään maamerkit piirtyivät horisonttiin sunnuntai-iltana kotiin palatessamme. 

Yksi asia, mistä innostuin ihan valtavasti nyt mökillä, on käsityöt! Neuloin hetkessä sen toisen tumpun vauvalle valmiiksi, ja innostus kun jäi päälle, oli pakko keksiä lisää puuhaa. Olen aina halunnut kokeilla kestovaippailua, mutta yksittäisen vaipan kallis hinta on ollut aika suurenakin esteenä. Nyt keksin, että voin neuloa villalangasta kuorivaipat itse! Lisäksi tilasin ihanan Ottobre design- lastenvaatekaavalehden vuodeksi (neljä numeroa). Ensimmäisen numeron pitäisi saapua perjantaina, enkä malta pysyä pöksyissäni.. 
Innostuin myös tekemään pitkästä aikaa kotitekoiset hius- ja kasvonaamiot kesämökin ja metsän antimista. Laittakaa tekin hipiät ja kuontalot kuntoon ennen kouluun- ja töihinpaluuta! Jos teette naamiot sisällä, muistakaa, että sotkua tulee, ja viemäriin ei kannata päästää noita mömmöjä (minä tein naamiot nimen omaan mökin ulkosaunalla, jäi ihanat mustikkalaikut siihen kalliolle)..
Tuollainen sörssäily ja sotkeminen (ja hölmöjen kuvien ottaminen) on muuten yllättävän rentouttavaa! Ja samalla tukasta tulee pehmoinen ja nassusta sileä. :)


Sellainen mökkireissu tällä kertaa! Nyt taidan mennä jatkamaan neulomista (villavaippa kuivuu jo valmiina ja pestynä pyykkitelineellä). Keskiviikkona esittelen mielelläni täällä blogissakin tekeleitäni enemmän. Hyvää loppuiltaa kaikille, minä menen sohvalle supistelemaan (sen siitä kai saa kun käy kaupassa?). :)


1 kommentti:

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)