lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mistä on pienet tytöt tehty?

Eilen meillä oli se kauan odotettu rakenneulta. Ja voin sanoa että jännitti. Nukuin koko yön koiran unta ja vatsa oli ihan sekaisin. Sami tuli töistä kahdentoista aikaan, ja sitten mentiin.

Ultraäänihoitaja pyöritteli anturaa vatsani päällä ja varoitteli napakorusta. Laite saattaa nimittäin vaurioitua korun osuessa siihen. Nyt näkyi vauva. Se työnteli jalkojaan pönkeänä yksiönsä seinää päin. Käsi oli koukussa otsalla. Välillä vauva tanssahteli ja otti marssiaskelia, välillä haukotteli ja pyörähteli pienessä pesässään. Nelilokeroinen sydän. Hyvä. Selkäranka menee tässä. Miten ihmeen hyvin pienen sikiön luut näkyivätkään pimeässä kuvassa! Kaikki tarkistettava oli kunnossa, sikiö oli hyvin kasvanut ja viikkojaan. Helpotus. Loput faktat menivät minulta ihan ohi, keskityin vain odottamaan sitä sukupuoliarviota. Jouduin kysymään itse. Vauvalla oli hieman huono asento, enkä siksi voi sanoa kaikella varmuudella. Paljon se kuitenkin pyllisteli kameraan päin ja näytteli haaruksiaan, eikä siellä mitään ylimääräistä kyllä näkynyt. Pienellä varauksella voisin sanoa, että tyttö siellä on.

Tyttö. Oma pieni prinsessani, jolle voi pukea nättejä vaaleanpunaisia tyttöjen vaatteita, jonka kanssa voi tehdä kaikkia hempeitä tyttöjenjuttuja. Sami teki vaivihkaa tuuletuksen, sen näin.

Mutta kyllä jäi hermostuttamaan se epävarmuus. Ei kuulemma kannata hirveästi tehdä ostoksia, jos se onkin poika. Mutta me ei ollakaan maalaamassa lastenhuonetta, haluan vain ostaa muutaman söpön vaatteen sille etukäteen. Kirpputorilta.




Ja minähän ostin. Löysin kaikkea ihanaa ja vaaleanpunaista. Marimekko-tutit Tarjoustalosta n. 7 e, vaatteet kirpputorilta. Vasemmanpuoleisen Ciraf-bodyn ostin koossa 62, oikeanpuoleinen Joha-body taas on kokoa 50.



Isommalle tytölle ostin United Colors of Benetton- ja Marimekko-t-paidat koossa x ja 80, kun halvalla sain.


Löysin vielä söpöt pinkit velourpöksyt koossa 80 ja ihanan pitsihatun.

























Ja jotta ei menisi liian vaaleanpunaiseksi, ostin myös Marlon:in täyspuuvillaisen lintubodyn ja Lindexin päärynäomenabodyn koossa 62. Tuo Lindexin body maksoi vain 40 senttiä.

Yritin löytää mahdollisimman hyvin säilyneitä ja laadukkaita vaatteita edullisesti, ja vaatteiden yhteishinnaksi tulikin vain 6,10 euroa. Edullisestikin voi siis tehdä vauvaostoksia. Isoja kokoja tuli ostettua aika paljon, kun niitä nyt löytyi ja sain halvalla. Seuraavalla kirpparireissulla pitää keskittyä siis enemmän niihin vastasyntyneen kokoihin.. Ja jos tämä vauvis syntyykin kassit jalkojensa välissä, niin so what. Sitten myydään nämä vain eteenpäin.

Mistä te olette ostaneet/ajattelitte tulevaisuudessa ostaa vauvanvaatteita? Käykö kirpparit vai pitääkö olla ehdottomasti uutta?

Ps. Oikea vastaus on: Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista. Niistä on pienet tytöt tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)