maanantai 19. toukokuuta 2014

Pupuja ja lintusia potkareissa - kuvasatoa kirpparilta!

Trooppista maanantaita kaikille! Viikonloppu vietettiin niin lämpimissä tunnelmissa, ettei tämä mamma jaksanut paljoa sisällä homehtua. Tähän rakoon sain kuitenkin tehtyä viimein tämän vauvanvaatepostauksen viime viikon torstaina hankkimistani kirpparivaatteista. :) Hyvinkään Willan kirppiksellä tekee kyllä välillä hyviä löytöjä! Löysin paljon potkareita, kolme bodyä, pari neuletakkia, parit siistit housut ja kolmet rennommat, kolme yökkäriä, pipon, parit pikkupöksyt ja pussillisen vauvansukkia :3 Tässä hieman kuvasatoa. Kaikki vaatteet ovat noin kokoa 52-70. Suurin osa vaatteista oli erittäin hyväkuntoisia.


Nämä ihanan kesäiset neuletakit sopivat mielestäni hyvin loppukesän viileneviin iltoihin..

Potkareita löytyi yllättävän paljon! Näissä hyvänä puolena on se, ettei tarvitse käyttää sukkia. Ää.. en kestä näitä kuoseja! Niin söpösiä :3

Löysin mielikseni pari pitkähihaista bodya tuon lyhythihaisen kaveriksi. Elokuun lopulla kun alkaa olemaan jo sen verran viileä, ettei lyhythihaisia juuri tarvita..

Kolme erikokoista yökkäriä. Eiväthän ainakaan kaikki noista yöpuvuista ihan kauheasti tavallisesta potkupuvusta eroa, mutta mielestäni on kiva pitää erillään päivä- ja yövaatteet. Sillä tavalla päiviin tulee rutiinia, kun pukee yöpuvun illalla vauvalle ja vaihtaa sen aamulla päivävaatteisiin. Näin ehkä itsellekin tulee puettua useammin päivävaatteet päälle..

Tykkään noista siisteistä housuista kovasti. Sopivat kyläilyyn erinomaisesti ;)

 Sitten on mukava olla muutamat lököttelyhousut rinnalla :) Nuo harmaat pöksyt ovat college-materiaalia ja nuo toiset pöksyt taas velour-materiaalia.

Mielestäni ihan kivoja löytöjä! Nämä kuvien vaatteet plus parit pikkarit, pipo ja muutamat sukat, joita en kuvannut, maksoivat yhteensä n. 32 euroa. Eli ei paha, ei paha! Nyt en malttaisi vain odottaa, että pääsisin pukemaan omaa pientä nyyttiäni..
 Miten joku voikaan olla niin pieni ja suloinen, että mahtuu näihin pupuja ja lintusia viliseviin potkareihin?

2 kommenttia:

  1. tiesithän että nykypäivänä ei suositella noita potkareita mistä löytyy tuo sukkaosa? :) vauvaa ahdistaa kun ei saa jalkojaan vapaaksi, ja sen vuoksi potkii ja pyristelee normaalia enemmän. irtonaiset sukat eivät tuo samanlaista ahdituksen tunnetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, mistäs olet tällaista kuullut? :) Enpä tiedä tuosta, miksi äitiyspakkauksessa sitten tulisi paljon melkein pelkkiä potkareita? :D Mutta onhan mulla paljon noita housujakin sukkien kanssa käytettäväksi, saapa sitten nähdä kummista vauva tykkää enemmän. Sen, mitä olen kuullut, on, että vauvan päällä potkupuku on kätevämpi kuin sukat, jotka vauva potkii usein pois..

      Poista

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)