maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sotkukiharat ilman lämpöä

Mulla oli tylsää sunnuntai-iltana, niin päätinpä näyttää teille helpon tavan tehdä söpön sotkuiset kiharat ilman lämpölaitteita. Pahoitteluni ruokottomasta ulkonäöstäni, en kokenut tarpeelliseksi (en jaksanut) meikata, kun mihinkään ei ollut menoa. Huh, ottaapa itsetunnon päälle julkaista ethernetissä tämmöistä settiä. No, ihminen on kasvavaa ja kehittyvää laatua, ehkä minäkin opin joskus olemaan ujostelematta. :)


Eli siis pörröiset kiharat ilman lämpöä a'la Laura. Tarvitset jotain muotoilutuotetta, harjan ja tuommoisia keskikokoisia "hainhammaspinnejä". Jotkut käyttävät piilopinnejä, mutta itse koen ne jotenkin "lätistäviksi". Nuo hainhammaspinnit on jotenkin ilmavampia.

 Ensiksi käy suihkussa, tai tee kuten minä, ja älä käy suihkussa laiskuuttasi, mutta kostuta hiukset korvasta alaspäin suihkepullolla. Levitä niihin sitten jotain muotoilutuotetta, se auttaa kampausta pysymään koko päivän. Minä käytin Moroccanoilia (suojaamaan hiuksia kuumuudelta) ja Paul Mitchellin Super Sculptia tuomaan ryhtiä (ja nopeuttamaan kuivumista).


 Ota sitten sopivan kokoinen osio hiuksia ja kieritä ne kahden sormen ympärille ikään kuin "rinkulaksi".


Kiinnitä hainhammaspinnillä ja tee loput hiukset samalla tavalla.

 Kun kaikki osiot on kiinnitetty, voit vaikka meikata, syödä aamupalaa tai fiksata otsiksen.

 Kun tunnet kosteuden hävinneen, voit avata pinnit. Jos et jaksa odottaa, voit nopeuttaa prosessia föönaamalla pinnipään kuivaksi (se tosin syö hieman lämmöttömien kiharoiden ideaa). Ja voilá! Siinä valmiit pörrökiharat. Ei täydelliset, mutta ei tarvitsekaan. Omistani tuli tällä kertaa tavallista huonommat, kun en malttanut tehdä kaikkia vaiheita kunnolla. Hiukseni olivat jo melkein ehtineet kuivua ennen kuin pääsin tokaan vaiheeseen (kuvauksissa meni niin kauan), siksi kiharat ei onnistuneet ihan odotusten mukaisesti. Mutta ei se mitään!

Miten te teette lämmöttömät kiharat? Vai suositteko mieluummin kiharoita lämpölaitteilla tehtynä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)