tiistai 30. joulukuuta 2014

Pikkuisen tonttutytön ensimmäinen joulu

Hyviä välipäiviä, ihmiset! Joulu tuli ja meni, mielestäni ehkä liiankin nopeasti. Olin niin väsynyt itse, etten oikeastaan jaksanut nauttia kauheasti koko juhlasta, mutta toisaalta, ei Siirikään tästä joulusta tule mitään muistamaan. :D Viime jouluna oltiin Samin kanssa ihan vaan kotona, ja joulupuuroa keitellessäni jouduin lähteä oksentamaan ensimmäistä kertaa raskaana. Pohjaanhan se puuro paloi.
Me tultiin mun porukoille jo viikonloppuna ennen joulua.Mun äidillä alkoi silloin loma, niin oli kiva saada toisen käsiparin siihen avuksi. Varsinkin nyt, kun Siiri on valvottanut meitä niin paljon öisin..
Jouluaattona me saatiin miehen kanssa nukkua kymmeneen, kun mummi hoiti Siiriä aamusta. Kun oltiin herätty, syötiin joulupuuro (kukaan ei saanut mantelia, se jäi kattilan pohjalle), ja sitten käytiin joulusaunassa poikkeuksellisesti aamulla. Sen jälkeen suunnattiin kohti Siirin isomummilaa (ja nenässä polttavaa sinappia). Siellä oli myös mun isän veli perheineen. Ai että mua sitten väsytti. En jaksanut juuri seurustella kenenkään kanssa, takana oli taas huono yö, ja Siirikin oli väsynyt ja kiukkuinen. No, porkkana ainakin hetkeksi viilensi kutiavia ikeniä. :) 
 Mummilla kahviteltuamme palasimme takaisin mun porukoille. Syötiin jouluruokia, ja sitten yritettiin laittaa tytsy untenmaille, kun oli ensin avannut pari pakettia. Siirin taktiikkana oli ensin kuolata ja nuoleskella paperi pehmeäksi, jonka jälkeen pienet, terävät kynnet repivät limaisen kääreen helposti auki.
Siiri nukahtikin nopeasti, mutta heräsi noin puolen tunnin kuluttua ihmettelemään meidän lahjojenavaamisprosessia. Ai että, niitä lahjoja riitti. Varsinkin tuolle pikku tyrpylle oli kannettu lahjoja ovista ja ikkunoista. Siiri sai paljon vaatteita, pari lelua, ja jonkun koriste-mobilen. Lemppari oli tietysti tädiltään saama vaaleanpunainen yksisarvis-pehmolelu. :D Toinen rakasti hepan ihan puhki! Alla pieni videonpätkä aiheesta..
Seuraavana päivänä me käytiin Samin vanhemmilla ja isovanhemmilla. Koko päivä siinäkin taas meni. On se kyllä uuvuttavaa viettää joulua pienen lapsen vanhempana..
Ihan mukava joulu silti oli. Yhdessäoloa perheen kanssa, ja kivoja lahjoja. Sain mieheltä mm. kauan himoamani Urban Decayn Daked 3:sen. Ja selänhierontalaitteen. Ja Singstarin (jota olemme siskon kanssa huudattaneet nyt viime päivinä aika ahkerasti). Mutta kaikken parasta tästä joulusta teki ennen kaikkea pieni, punainen tonttu.
 Oma tonttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla postaustoiveita? Kerro minulle! Onko sinulla jotain muuta sanottavaa? Rohkeasti vain :)